kindervoedingscoach Petra van Garderen

Wie is voedingscoach Petra? 

 

Als juf van de basisschool heb ik veel 10-uurtjes, lunchpakketten en verjaardagstraktaties gezien. De vele suikers en bewerkte voedingsstoffen die daar vaak in zaten, dragen niet bij aan een goede ontwikkeling van het kinderlichaam en brein. Dat kan echt anders. En als een kind de juiste voeding binnen krijgt (en ouders ook weten wat dat is, want elke ouder wil zijn kind graag goed voeden en helpen ontwikkelen) dan merk je dat in hun gedrag thuis en op school. 

Het is een goede manier om zonder antibiotica of zalf af te komen van klachten zoals eczeem, onrust, overgewicht. Jong geleerd is oud gedaan. Kinderen hebben de toekomst. Daarom wil ik graag, dat zij leren en begrijpen hoe zij hun lichaam goed k
unnen voeden en verzorgen. Ik heb zelf 2 kinderen mogen begeleiden naar de volwassenheid met vallen en opstaan en ben met veel plezier een (oud-) tante voor de kinderen van mijn zus.
Ik adviseer graag en strooi met adviezen en daarom ook dat mijn nicht mij attendeerde op de opleiding kindervoedingscoach van Amber Alberda. Die heb ik gevolgd en het diploma gehaald, zodat ik nu ook kindervoedingscoach ben. Ik begeleid kinderen en hun ouders/verzorgers naar een beter eet- en beweegpatroon. En dat doe ik graag met de nodige ontspanning en humor.

logo wellness academie

Kindervoedingscoach kindercoach gorinchem

Logo meditatieve-ontspanning

logo vereniging voor stoelmasseurs