Los consult

€ 60,00 (consult 60 minuten)
Je kunt in een los consult je vragen stellen hoe je met voeding en bewegen de gezondheid van je kind zo optimaal mogelijk krijgt. Je wilt graag weten welke aanpassingen in jullie voedingspatroon daarvoor nodig zijn en hebt aan een enkel consult voldoende om zelf verder te kunnen. Ik verras je graag met lekkere recepten en tips. Heb je een specifieke vraag of probleem, dan hoor ik deze graag voor ons consult. Daardoor kan ik me goed voorbereiden en haal jij het meeste rendement uit je afspraak.

Lekker in je vel-traject

€ 60,00 (per consult 60 minuten; 3 weken)

Wij treffen elkaar wekelijks. Voor ons eerste consult, ontvang je een vragenlijst die ik jullie vraag vooraf in te vullen. Tijdens ons consult gaan we deze bespreken en geef ik uitleg over voeding en de theorie hierachter. We gaan een map vullen met allerlei informatie en recepten. We gaan samen bewegen en ik geef een thuiswerkopdracht mee. Ook bespreken we hoe belangrijk ontspanning is. En geef ik een Aroma Touch massage met essentiële olie aan je kind. Jij kunt hierbij blijven en een boek of tijdschrift lezen. En uiteraard wil ik je wat massagetechnieken leren om thuis deze massage te kunnen geven. Een heerlijk ouder-kind-moment. Voor thuisgebruik of voor op school krijgt je kind een eigen krachtroller (10 ml) samengesteld op de behoeften van je kind met behulp van aromatherapie.

Boek je 3 consulten dan krijg je een boek naar keuze (van Amber Alberda) cadeau.
Ook wil ik het je aantrekkelijk maken om te blijven ontspannen en krijg je 25 % korting op je eerste massagemaandabonnement of een strippenkaart.